сряда, 2 март 2011 г.

Legis virtus haec est: imperare, vetare, permittere, punire - Силата на закона се състои в това да заповядва, забранява, разрешава и наказва.

:) Тей тей. Виждам следващата стъпка отменяне на изборите и делегиране посмъртни правомощия на "любимия Генерал" - Франко ли беше Борисов ли (бъркам ги вече мегаломанските диктаторчета). Може да перифразира колегата си Кадафи : " Мене България ме обича и ще умре за мене... или... Няма протести който приказват за мене са наркоманизирани младежи ето на Цецо намери цял склад с наркотици :).. тоз Цецо тоз Цецо златен ейй........
Преди ден два бях в един музей в центъра на Монреал да видя каменните войни на първият китайски император - впечатляваща изложба. И веднага си представих подобна в България след 2000 хил. години : Влизат в голяма зала ученици от първи клас с госпожата си :

-Тихо деца !!! В мавзолея на чичко Борисов не се дига шум. - казва тя на литературен цигански. Ето деца това е бащицата наш.... въпреки че не е роден в катуна с делата си той стана БАШ мангал. Много от българите умори той и след него беше лесно Хасан Първи да стане премиер.
Ей там може да видите холограмата на първата пожарникарска каска на бащиц... а не може пак някой е откраднал жицата на холографа.... Аман ей крадливо племе това българите не стига че им разрешихме да останат в резерват Столипеново ........ и мешерето не ги наказва политика заради изборите...... циганска работа. Така ... до къде бях стигнала.... а да това там циментовото блокче е Цецко - пръв другар на чичко Борисов. Като починал другаря Борисов народа решил да циментира жив неговото другарче да са си заедно..... не бутайте циментовото блокче деца това жълтото по него не е от времето от народната любов е: първите 100 години цялата страна се изреди да го препикае (стар български обичай май).....................................
P.S Първия китайски император в стремежа си за безсмъртие е пиел живак по съвета на маговете на Двора.... и е умрял на 40 и няколко. Та си викам бахти дайте и на Бойко може и да стане безсмъртен не може да го загубим.

Няма коментари: