четвъртък, 13 август 2009 г.

A recta conscientia non oportet discedere. - Не трябва да се отстъпва от разумните убеждения.

19 Август!!! Хващаме полета София-Амстердам-Монреал.
След малко по-много от година процедура най-сетне се махаме от тук. На всички които избират да останат в осраната си държава много им здраве.
По добре е да чистиш чинии в готина и уредена държава
от колкото да се правиш на велик с дребната си работица в клозета който наричаш България. Дори да вършиш не дотам чиста работа в друга държава вечерта след като се прибереш от нея може да се измиеш( изкъпеш) и да си нормален човек, събота и неделя да обикаляте из чисти и красиви места и пак се чувстваш Човек, докато в клозета... пардон България миризмата на лайна не се маха с душ- тя се пропила навсякъде по улиците, хората.........
Дори повечето хора са станали лайна - ако не вярваш се огледай - по мръсните улици лайната минават покрай тебе ( пък било то и в скъпи коли), на работа лайната които си мислят че те работят най много а началството не ги оценява е там им викаш колеги, лайната по телевизията които ви лъжат - е там им викаш Б.Борисов и другата лайняна шайка в парламента. Лайната които си карат колите като луди и пияни и им се разминава защото други лайна като им метнат с лайняната си четка ( стоп палка ) вместо да дръпнат водата на кенефа ( арестуват, санкционират ) им викат " А сега, Кво праим сега ми кажи". А малките лайненца в училище??? за тях какво да кажа нищо че са малки много миришат - и големите лайна ( майки и татковци) ги смятат за велики и дума не можеш да кажеш за лайненцата им. Е аз не съм гнуслив много но ми писна вече. Приятно прекарване и умната.

Няма коментари: