четвъртък, 1 ноември 2007 г.

Яла пък не срала!


Малко относно болната за Нас тема относно склонността на индивидите с две ХХ хромозоми да си хапват здравата и да се "закръглят" която масово се среща напоследък.
Ренесансова красота какво да се прави.............пфуу отврат.
Затова има толкова гейове или младите момчета забиват пред PC-тата.
Оправдавам ги горките.
Вървя си един път по улицата и пред мене две такива като мацката от снимката.Абсурд да ги размина по тесният тротоар.Ученички бяха въпреки размерите . Едва се тътриха и не смея ги размина.Добре ,че минаха покрай ресторант и влязоха.Ще цитирам по памет диалога им:
-Мило аре хапнем нещо.
-Е-е няма обяд още ама като си казала да се отбием.
-Нее ,че съм гладна.Аз по принцип мога цял ден да не ям ама ей така ми хрумна.
Край на цитата!
Можела била!То така се става 90-100 кила с не ядене.Срамота!!!
Доскоро бях учител и малко наблюдения от лавката.Влиза едно 3-4 клас около 50-60 кила ( кръгло ) в 7:30 взема си един джоб.В 10:00 отива взема си там храната дето се дава по някаква откачена програма на МОН и си я хапва след което си взема 1 пица или 2 баници.Накрая на часовете каквото е останало от парите се обръща в вафли и на топуркане бегом към къщи за обяд.
Е на какво прилича това. Не искам да критикувам ама това не е единичен случай а взе да става масово.И си мисля не е ли това екологичен отговор с цел намаляване на човешката популация( 6 милярда сме все пак). Някой викат за всеки влак си има пътници..може би но на някой влак искат се качат целият град а на друг влиза по някой закъсал пътник.
С горното не искам да обидя никой.

Няма коментари: