събота, 11 август 2007 г.

Скуката превилегия или бреме.


Обичам да ми е скучно. Как да кажа не обичам новите неща и емоциите които създават около себе си. Скуката е толкова забавна.Всеки ден знаеш предварително как ще протече деня в най-общият смисъл. Какво по добре от това?!? Ти ми кажи. Ще възрази някой , че живота е низ от моменти , които би следвало да изживеем пълноценно. Утре може да ни блъсне кола или нещо друго и няма да сме си изживели моментите. Не е много вярно. Живота е доста дълъг и едва ли ще те блъсне нещо утре.
Да вземем например новите връзки. За какво са ни? Какво им има на старите? Нови въпроси от рода: Какво обича? Каде ли да я заведа? Какво обича в секса? Казах ли нещо нередно? И т.н и т.н ......... Тъпо и излишно мисля.
Или пък храната... Обичам пържоли примерно... и трябва ли да си поръчам труфели в ресторанта? Какъв е смисъла може да не ми допаднат и да си разваля вечерта докато стандартното меню е изпитана марка.Нова работа пфу ако не е за много повече пари за какво ви е? Нови колеги, нов шеф. тъкмо си им свикнал на старите тъпанари нали?
Тема с продължение..........................

Няма коментари: